Uitstekende barbecue catering begint bij Witteveen

Barbecueën zit in ons bloed, of het nu warm of koud is, als de klant roept gaat bij ons de barbecue aan. Tussen de links hiernaast vind u ons standaard BBQ-assortiment, onze BBQ pakketten en onze bijzondere BBQ’s. Wilt u een feestje geven met alles erop en eraan neem dan contact met ons op en wij maken een offerte op maat voor het budget wat u in gedachten heeft. Maak een keuze of mix onze heerlijke vlees en vis barbecue producten. Wij hebben diverse soorten BBQ’s om u zo optimaal te laten genieten van onze BBQ catering.

Honeyview_1

Ruime keuze in heerlijke BBQ vlees- en visproducten!

Deze BBQ’s werken met een indirecte grill methode waardoor uw vlees of vis niet direct boven de hitte bron ligt. Daarnaast worden ze met hout gestookt wat een perfecte smaak geeft aan uw stukje vlees of vis. En daarnaast een sensationele beleving die uw gasten nog lang bij zal blijven. Voor de ultieme BBQ-party moet u bij ons zijn, kijk ook eens op www.kingofthegrill.nl!

Thema barbecue catering – voor een heerlijke unieke BBQ

Family Style BBQ – Een ultiem feest!

Geen zin om naar de BBQ toe te komen, lekker blijven zitten en relaxen met je gasten! Wij kunnen onze menu’s ook Family Style aanbieden. Samen met u maken we verdeling uit de diverse gerechten en serveren die uit op mooie schalen aan tafel. Iedereen pakt waar hij of zij zin in heeft. De prijs is afhankelijk van uw wensen en tafel opstelling.

Walking BBQ

Soms vraagt een event om een andere benadering. Wilt u dat uw gasten lekker kunnen blijven staan dan brengen wij de gerechtjes toch gewoon rond. Ideaal voor bijvoorbeeld een opening, product lancering of receptie. Onze bediening zorgen ervoor dat iedereen wordt voorzien van de lekkerste gerechtjes van de BBQ Smoker. De prijs is afhankelijk van uw wensen en groepsomvang.

Thema BBQ

Heeft u zelf het perfecte thema voor uw event, dan denken wij graag mee om dit culinair aan te kleden. Italiaans, Spaans, Zuid-Amerikaans? Wij stemmen hier de gerechten op af. Roaring twenties, Carnaval, Koningsdag? Wij zorgen voor de juiste entourage.

Catering witteveen (2)
Catering witteveen (1)

Tevens cateren wij steeds vaker evenementen, feesten en bruiloften, heeft u zelf een mooie locatie in het bos of bij een mooie oude boerderij? Wij nemen alles mee om de locatie om te toveren in een gezellige romantische locatie. Al onze producten zijn gemaakt van de beste grondstoffen en onder strenge hygiënische eisen. Wilt u kwaliteit op uw barbecue kies dan voor BBQ catering van Witteveen Zeist (Utrecht), voor de lekkerste scharrelvlees- en visartikelen bij uw op de BBQ. Wij verzorgen uw barbecue catering door heel Nederland. Lees meer over onze BBQ smoker.

Catering witteveen (12)

Geen enkele barbecue catering is het zelfde

U kunt bij ons van maandag t/m zaterdag terecht om persoonlijk met ons uw barbecue catering wensen te bespreken. Indien gewenst komen wij bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken. Aan de hand van de mogelijkheden en uw wensen maken wij een vrijblijvende offerte voor uw barbecue inclusief bediening, tenten, drank, servies, enzovoort.

Wij zijn er maandag t/m vrijdag van 9 tot 18 uur en op zaterdag van 9 tot 16 uur. Wilt u liever een offerte per mail, stuur dan een aanvraag formulier en u krijgt binnen 24 uur antwoord.

Catering witteveen (9)


Vraag offerte aan

BBQ op locatie : Bekijk onze heerlijke BBQ menu's
Lees meer
Catering Witteveen © 2020 - Laan van Cattenbroeck 17 - 3703BH ZEIST - Tel: 030-6915631 - Fax: 030-6933937 - info@cateringwitteveen.nl