Barbecue assortiment – vlees en vis

Bestel online in onze webshop – klik hier>>

Samen BBQ is bijna wel het leukste wat er is. Gezellig samen met vrienden, collega’s of familie genieten van de lekkerste BBQ specialiteiten van de vakman. Sinds 1939 zijn wij slagers in hart en nieren. Oog voor kwaliteit en smaak van Hollandse bodem. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze BBQ – pakketten en ons BBQ assortiment. Heeft u speciale wensen dan horen wij het graag.

Catering witteveen (12)

Ons complete assortiment wordt met liefde voor u klaar gemaakt in onze eigen productie locatie en in onze  worstmakerij. Geen extra toevoegingen, pure producten en grondstoffen en zoveel mogelijk zonder allergenen. Wij noemen dat meer waar voor je geld!

Spelregels:

BEZORGEN: Indien u voor bezorgen kiest dan nemen wij contact met u op of de gekozen tijd en locatie in de route past!

BBQ in bruikleen: U kunt kiezen voor een gas of houtskool BBQ. De BBQ is gratis mits schoon retour. Brengt u de BBQ vuil retour dan kost dat € 25,00. U betaalt wel de brandstof: gas €15,= per BBQ. Houtskool gaat naar verbruik, wij leveren kolen en aanmaakkrullen mee.

Bestel online in onze webshop – klik hier>>


Vraag offerte aan

BBQ op locatie : Bekijk onze heerlijke BBQ menu's
Lees meer
Catering Witteveen © 2020 - Laan van Cattenbroeck 17 - 3703BH ZEIST - Tel: 030-6915631 - Fax: 030-6933937 - info@cateringwitteveen.nl