Compleet verzorgd feest door Catering Witteveen

Een geslaagd feest hoeft niet altijd ver weg te zijn. Gewoon lekker thuis of op het bedrijf. Catering Witteveen kan alles verzorgen om er een fantastische happening van het maken. Aan de hand van een uitgebreide checklist lopen we alle facetten van het feest door. Benodigdheden zoals tenten, servies, rode lopers, enz, alles komt aan bod. Daarnaast maken we een selectie uit de maaltijden en drankjes om een lekker buffet samen te stellen.

Heeft u wel eens aan een themafeest gedacht? Bijvoorbeeld een disco, cowboy of bierfeest? Al onze medewerkers zijn gekleed in het gewenste thema.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor uw evenement!

compleet verzorgd feest (1)
compleet verzorgd feest (2)

De cocktailshaker!

Sensatie op u feest! Wilt u eens iets anders op uw feest dan zorgen wij graag voor een professionele cocktailshaker.

Wij beschikken over een zeer goed opgeleide cocktailshaker die vanachter zijn cocktailbar de lekkerste drankjes shaked. De cocktailshaker brengt entertainment op uw feest, uw gasten zullen hier nog lang over napraten. Wij maken graag een offerte op maat!

feestwitteveen72
feestwitteveen124

De band!

Al vele malen hebben wij nu samen mogen werken met de fantastische band Choice!

Choice maakt van elk feest een swingend spektakel! Met 3 prachtige stemmen, een scheurende sax, een lekkere groove en vooral veel plezier weten we elk publiek te vermaken. Kijk en luister zelf! ​Choice kan in verschillende vormen uw muzikale omlijsting vormen: van rustige luistermuziek (ook als ‘akoestische band’) tot een spetterende show. Zelfs de combinatie met een dj behoort tot de mogelijkheden!

Met ruim 20 jaar ervaring (waaronder ruim 350 bruiloften) heeft Choice een goede naam opgebouwd in de wereld van bruiloften, personeels- en andere vele feesten. Deze ervaring nemen we in de recent verjongde band mee om elk evenement te laten slagen! Kijk eens op de website rond en wij horen het graag als wij een boeking voor u mogen verzorgen.

www.kieschoice.nl

feestwitteveen91
feestwitteveen36

Sabreren!

Wanneer er iets te vieren vieren is wordt vaak Champagne geserveerd. Deze wereldberoemde mousserende wijn is onlosmakelijk verbonden met feest en gezelligheid.
Wilt u uw feest of evenement nog iets extra’s geven? Laat dan Champagne sabreren. De traditie stamt uit de tijd van Napoleon en zal ongetwijfeld indruk maken op uw gasten. De nobele wijze van het ontkurken van de fles met een Champagne-sabel wordt in stand gehouden door de leden van de Confrérie du Sabre d’Or. Witteveen Catering werkt samen met een bij de Confrérie du Sabre d’Or aangesloten chevalier sabreur. Door zijn ervaring en vakkundigheid kan de veiligheid gegarandeerd worden. Een sabrage is op vrijwel iedere locatie mogelijk. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.


Vraag offerte aan

BBQ op locatie : Bekijk onze heerlijke BBQ menu's
Lees meer
Catering Witteveen © 2020 - Laan van Cattenbroeck 17 - 3703BH ZEIST - Tel: 030-6915631 - Fax: 030-6933937 - info@cateringwitteveen.nl