Evenement catering door Catering Witteveen van 10 tot 500 man

Ook voor het organiseren van uw evenement zijn wij de juiste partner. Of het nu gaat om de sportvereniging, een dorpsfeest of uw eigen bedrijf wij kunnen alles van a tot z voor elkaar maken. Op deze pagina vind u een selectie aan thema’s die wij voor diverse klanten hebben mogen verzorgen.

buffetgroot06_1
buffetgroot25_1

Gaat u in de nabije toekomst een evenement organiseren dan maken wij graag vrijblijvend een offerte. Niet alleen het culinaire gedeelte maar ook de aankleding, bediening en organisatie kunnen wij voor u verzorgen.

evenement-catering
evenement-catering2

Dit soort evenementen vergen een gedegen catering. Daarom komen wij graag bij u langs wat uw wensen en verwachtingen zijn. Hoeveel gasten, welke locatie, wanneer, budget, allemaal vragen die essentieel zijn voor het slagen van uw evenement. Speelt u met een idee, maak een afspraak en samen kijken we hoe we het kunnen realiseren.

Opening of heropening van uw bedrijf

De start van een nieuw bedrijf wil je natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Grijp de kans aan om je bedrijf direct onder de aandacht te brengen van potentiële klanten en bestaande relaties. Wij zorgen er voor dat alles vlekkeloos verloopt en u zich kan richten op uw gasten.

Wilt u alles tot in puntjes verzorgd hebben en u gasten culinair verwennen dan komen wij graag langs om al uw wensen in een passende offerte te verwerken.

Aankleding, garderobe, drankvoorziening, geluid, bediening, alles kan!  Wij maken graag een offerte op maat.


Vraag offerte aan

BBQ op locatie : Bekijk onze heerlijke BBQ menu's
Lees meer
Catering Witteveen © 2020 - Laan van Cattenbroeck 17 - 3703BH ZEIST - Tel: 030-6915631 - Fax: 030-6933937 - info@cateringwitteveen.nl