Bruiloft, feest & receptie door Catering Witteveen

Een receptie, bruiloft, feest of bijeenkomst is een bijzondere gelegenheid. Een uitgelezen kans om uzelf of uw bedrijf te presenteren bij klanten, relaties of bekenden. Wij hebben alles in huis om dit vlekkeloos te laten verlopen. Lekkere hapjes, gekoelde drankjes, schone glazen, alles van de opbouw tot het uitserveren nemen wij voor u uit handen.

Uw gasten trakteren op een heerlijke BBQ

Catering Witteveen is bij uitstek de BBQ-cateraar van Nederland, met onze Amerikaanse BBQ Smokers geven wij een extra dimensie aan Bourgondisch eten. Of het nu gaat om een Walking BBQ of een All You Can Eat menu, uw gasten houden hier een bijzondere ervaring aan over waar nog lang over zal worden nagepraat. Sfeer, beleving, ruiken en proeven zijn de emoties die wij brengen, heerlijke gerookte Rib-eye’s of zacht gerookte zalmzijdes, hele kreeften of Beer Can Chicken, niets is te gek.

winter bbq (14)

Ook uw bruiloft catering uitstekend geregeld

Stel je eens voor, lange gezellig gedekte tafels op de door u gekozen locatie waar continu de heerlijkste gegrilde gerechten aan uw gasten worden gepresenteerd. Voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, het kan allemaal vanuit onze Amerikaanse BBQ Smokers! Wilt u dat iedereen het naar zijn zin heeft op jullie bruiloft? Kies dan voor onze bruiloft catering!

winter bbq (16)

Een verzorgde receptie, buffet of de aankleding van uw feest?

Wij maken het waar. Stiptheid, nauwkeurigheid en zorgvuldigheid zijn daarbij de steekwoorden. Graag gaan we met u om de tafel zitten om alle catering wensen tot in detail te bespreken en uit werken. Geen verrassingen en een duidelijke vrijblijvende offerte.

Catering witteveen (9)

Ook kunnen wij de bediening bij de catering verzorgen

Keurig gekleed komen we bij u op het bedrijf of thuis om alles soepel te laten verlopen. Onze medewerkers hebben diverse trainingen gehad om het u naar de zin te maken. Wel is het belangrijk dat u tijdig de bediening reserveert zodat wij de juiste mensen kunnen toewijzen. Wilt u dat het complete project van a tot z begeleid wordt dan kan dat natuurlijk ook. Samen nemen we al uw wensen door, en we zorgen ervoor dat tijdens de opbouw, uitvoering en afbouw alles door ons wordt begeleid. Wij zijn het aanspreekpunt en u hoeft geen onnodige discussies te voeren. Zijn er problemen dan lossen wij die op. Voor kleine en grote projecten staan wij klaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Catering witteveen (15)

Uw feest Landgoed Vollenhove?

Wij werken samen met deze schitterende locaties. Zowel binnen als buiten kunt u een schitterend feest geven. Lees meer


Vraag offerte aan

BBQ op locatie : Bekijk onze heerlijke BBQ menu's
Lees meer
Catering Witteveen © 2020 - Laan van Cattenbroeck 17 - 3703BH ZEIST - Tel: 030-6915631 - Fax: 030-6933937 - info@cateringwitteveen.nl