Catering Witteveen

Wij ondersteunen de consument in zijn behoefte om een bewuste voedingskeuze te kunnen maken. Wij zetten ons in voor optimale voedselveiligheid, transparantie in het gebruik van voedingsmiddelen en goede producten met verantwoorde voedingswaarden, die bijdragen aan de gezondheid van de consument. Wij zetten ons in voor dierenwelzijn door er zorg voor te dragen in de voedselketen in alle fase van hun leven op respectvolle en correcte wijze met dieren om te gaan. Wij trachten daar waar mogelijk ons in te zetten voor verduurzaming van de gehele voedselketen. Wij handelen vanuit een maatschappelijk verantwoord perspectief richting ons bedrijf, onze klanten en ons personeel.

Cateering Witteveen BBQ (3)
Cateering Witteveen BBQ (1) - kopie

Catering op locatie en catering bij u thuis

Sinds 15 jaar is Catering Witteveen Zeist (Utrecht) hét adres voor het verzorgen van uw complete catering voor feesten en partijen. Ook verzorgen wij zakelijke catering in de provincie Utrecht. Maak een keuze uit één van de rubrieken en wij zullen met zorg uw bestelling klaar maken. Voor specifieke wensen kunt u natuurlijk altijd contact met Witteveen Catering Zeist (Utrecht) opnemen.

Eten, drinken, bediening, servies, tafels, stoelen, enzovoort als behoort tot de mogelijkheden

Wilt u alles geregeld hebben dan bent u bij Witteveen Catering Zeist (Utrecht) op het juiste adres. Neem contact op voor een gedetailleerde offerte.

Wij nemen voor u al het catering werk uit handen zodat u zich kan richten op uw gasten en/of collega’s

De prijs van onze catering zal u zeker meevallen.

Mocht u op regelmatige basis gebruik willen maken van onze catering voor uw bedrijf? of zit dat wat u wilt er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een offerte op maat voor uw evenement of samenzijn.

Catering Witteveen Zeist (Utrecht), voor catering op maat! De partner voor U, in  Zeist (Utrecht) en omgeving. Kom vrijblijvend onze sfeer proeven in onze schitterende showroom.

Bestellen bij Witteveen

Indien u een bestelling heeft geplaatst dan nemen wij altijd contact met u op omtrent de bezorgtijd en de bezorgkosten!
Catering Witteveen20160429_084605
Catering Witteveen20160429_084624

Telefoonnummer
030-6915631

BBQ op locatie : Bekijk onze heerlijke BBQ menu's
Lees meer
Catering Witteveen © 2020 - Laan van Cattenbroeck 17 - 3703BH ZEIST - Tel: 030-6915631 - Fax: 030-6933937 - info@cateringwitteveen.nl