Broodjes & Lunches

Belegde broodjes en lunch bestellen

Bij het bestellen van verse broodjes en lunches bij Catering Witteveen in Zeist heeft u de keuze uit verschillende soorten luxe broodjes, van wit tot volkoren en alles daartussenin. U kunt ook kiezen uit verschillende belegopties, van klassieke ham en kaas tot exotische combinaties zoals kip-curry of tonijn-ei. Hierdoor is er altijd een broodje of lekkere lunch beschikbaar dat aan uw smaak en voorkeuren voldoet. Als u gezondheidsbewust bent, kunt u ook kiezen voor verse broodjes met granen, zaden en volkorenbrood. Dit zijn uitstekende opties voor degenen die op zoek zijn naar een gezonde en verzadigende maaltijd. Daarnaast zijn er ook vegetarische en veganistische broodjes beschikbaar bij Catering Witteveen, zodat iedereen genieten kan van deze lekkernij.

Het bestellen van verse broodjes is ook een uitstekende optie voor grotere groepen, zoals bij vergaderingen, feesten of picknicks. U kunt gemakkelijk verschillende broodjes bestellen voor uw groep en iedereen kan genieten van een smakelijke en verzorgde maaltijd. In feite zijn verse broodjes een uitstekende keuze voor elke gelegenheid, of u nu op zoek bent naar een snelle maaltijd tijdens een drukke werkdag of een smakelijke en verzorgde maaltijd voor uw gezin of groep. Dus waar wacht u nog op? Bestel nu uw verse broodjes bij Catering Witteveen en geniet van deze smakelijke en gemakkelijke maaltijd! Dan kunt u nu bij Broodjeswereld Catering Witteveen terecht! Wij bezorgen broodjes in Zeist, de Bilt, Bilthoven, Soesterberg, Den Dolder, Huis ter Heide, Bosch en Duin, Driebergen, Doorn, Bunnik, Odijk.

De lekkerste verse broodjes van de warme bakker en uit eigen bakkerij. Alle broodjes worden kort voor levering voor u afgebakken en rijkelijk belegd. Wij ontvangen graag uw bestelling een dag van te voren, uiterlijk 14 uur. Wij gaan dan alle orders verzamelen en er voor zorgen dat we de volgend ochtend alles in huis hebben om de lekkerste broodjes voor u klaar te maken.  Vanaf 10 uur gaan onze chauffeurs de verse broodjes en lunches bezorgen.

Wij bezorgen alleen in deze plaatsen:

– Zeist, de Bilt, Bilthoven, Soesterberg, Den Dolder, Huis ter Heide, Bosch en Duin, Driebergen, Doorn, Bunnik, Odijk.

– Bezorgen in andere woonplaats dan bovenstaande eerst telefonisch contact opnemen!

– Op zondagen zijn wij gesloten voor bezorgen en afhalen.

– Wij ontvangen graag uw bestelling een dag van te voren, uiterlijk 14 uur.

Naast heerlijk belegde broodjes in alle vormen en maten hebben wij ook een super lekker assortiment Wraps en Maaltijdsalades.  Dagvers gemaakt, goed gevuld met eerlijke producten. Voor grote evenementen hebben wij een breed overzicht met lunchpakketten. Zit uw keuze er niet bij of denkt u dat uw opdracht extra korting verdient? Neem dan even contact met ons op. Natuurlijk zijn wij graag uw totaalleverancier voor alle catering werkzaamheden.

 

  • Rijkelijk belegde broodjes & lunches
  • Ook uw dieetwensen kunnen wij verzorgen: Gluten, Lactose, veganistisch, vegetarisch
  • Goed gevulde wraps en maaltijdsalades
  • Verse sappen & smoothies
  • Verse soepen & warme snacks
   
Triangle ciabatta wit ciabatta waldkorn italiaanse-bol bonk-wit
Triangel Bruin Ciabatta Wit Ciabatta Waldkorn Italiaanse Bol Bonk wit
bonk-bruin Waldkorn Papillon
Bonk Bruin Waldkorn Haverbol Waldkorn Papillon Speltbol
        Pistolet Wit Pistolet Bruin Triangel Bruin Ciabatta Wit Ciabatta Waldkorn Italiaanse Bol Bonk wit Bonk Bruin Waldkorn Haverbol Waldkorn Papillon Speltbol

Kies een categorie

Luncharrangement

Belegde broodjes vegetarisch

Belegde broodjes vlees/vis

Mini broodjes en sandwiches

Wraps

Warme snack

Soep

Maaltijdsalades

Zuivel, verse sappen, handfruit

High Tea

Zoete snacks

Catering Witteveen © 2020 – Laan van Cattenbroeck 17 – 3703BH ZEIST – Tel: 030-6915631  – info@cateringwitteveen.nl