BBQ Catering

Barbecueën zit in ons bloed, of het nu warm of koud is, als de klant roept gaat bij ons de barbecue aan. Twintig jaar geleden kocht Jeroen Witteveen zijn eerste BBQ smokertrailer, ja wij waren er vroeg bij! En nu staat er een groot assortiment stoere BBQ’s voor u klaar. Voor iedere locatie hebben wij een passende BBQ met zijn eigen charme.

BBQ Catering

Barbecueën zit in ons bloed, of het nu warm of koud is, als de klant roept gaat bij ons de barbecue aan. Twintig jaar geleden kocht Jeroen Witteveen zijn eerste BBQ smokertrailer, ja wij waren er vroeg bij! En nu staat er een groot assortiment stoere BBQ’s voor u klaar. Voor iedere locatie hebben wij een passende BBQ met zijn eigen charme.

Barbecue catering begint bij Witteveen

 

Barbecueën zit in ons bloed, of het nu warm of koud is, als de klant roept gaat bij ons de barbecue aan. Twintig jaar geleden kocht Jeroen Witteveen zijn eerste BBQ smokertrailer, Ja wij waren er vroeg bij! En nu staat er een groot assortiment stoere BBQ’s voor u klaar. Voor iedere locatie hebben wij een passende BBQ met zijn eigen charme.

In de afgelopen jaren hebben wij een paar mooie menu’s voor u samengesteld. Stuk voor stuk hebben wij deze al aan honderden gasten mogen uitserveren. Voldoende variatie en keuze voor iedereen. Heeft u andere wensen dan gaan we er graag voor zitten om het perfecte menu samen te stellen.

Ruime keuze in heerlijke BBQ vlees-, vegetarische- en visproducten!

 

BBQ catering van Witteveen biedt een breed scala aan gerechten, vaak inclusief verschillende soorten vlees zoals hamburgers, worstjes, kip, ribs, en steaks. Vegetarische en veganistische opties, zoals gegrilde groenten, maïskolven en vleesvervangers, zijn ook meestal beschikbaar. Bijgerechten kunnen salades, aardappelsalades, coleslaw, gegrilde groenten en brood omvatten.

Deze BBQ’s werken met een indirecte grill methode waardoor uw vlees, groenten of vis niet direct boven de hitte bron ligt. Daarnaast worden ze met hout gestookt wat een perfecte smaak geeft aan uw stukje vlees of vis. En daarnaast een sensationele beleving die uw gasten nog lang bij zal blijven. Voor de ultieme BBQ-party moet u bij ons zijn, kijk ook eens op www.kingofthegrill.nl!

Thema barbecue catering – voor een heerlijke unieke BBQ

Family Style BBQ – Een ultiem feest!

Geen zin om naar de BBQ toe te komen, lekker blijven zitten en relaxen met je gasten! Wij kunnen onze menu’s ook Family Style aanbieden. Samen met u maken we verdeling uit de diverse gerechten en serveren die uit op mooie schalen aan tafel. Iedereen pakt waar hij of zij zin in heeft. De prijs is afhankelijk van uw wensen en tafel opstelling.

Walking BBQ

Soms vraagt een event om een andere benadering. Wilt u dat uw gasten lekker kunnen blijven staan dan brengen wij de gerechtjes toch gewoon rond. Ideaal voor bijvoorbeeld een opening, product lancering of receptie. Onze bediening zorgen ervoor dat iedereen wordt voorzien van de lekkerste gerechtjes van de BBQ Smoker. De prijs is afhankelijk van uw wensen en groepsomvang.

 

Thema BBQ

Heeft u zelf het perfecte thema voor uw event, dan denken wij graag mee om dit culinair aan te kleden. Italiaans, Spaans, Zuid-Amerikaans? Wij stemmen hier de gerechten op af. Roaring twenties, Carnaval, Koningsdag? Wij zorgen voor de juiste entourage.

Tevens cateren wij evenementen, feesten en bruiloften, heeft u zelf een mooie locatie in het bos of bij een mooie oude boerderij? Wij nemen alles mee om de locatie om te toveren in een gezellige romantische locatie. Al onze producten zijn gemaakt van de beste grondstoffen en onder strenge hygiënische eisen. Wilt u kwaliteit op uw barbecue kies dan voor BBQ catering van Catering Witteveen Zeist (Utrecht), voor de lekkerste scharrelvlees- en visartikelen bij uw op de BBQ. Wij verzorgen uw barbecue catering door heel Nederland. Lees meer over onze BBQ smoker.

Geen enkele barbecue catering is het zelfde

U kunt bij ons van maandag t/m zaterdag terecht om persoonlijk met ons uw barbecue catering wensen te bespreken. Indien gewenst komen wij bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken. Aan de hand van de mogelijkheden en uw wensen maken wij een vrijblijvende offerte voor uw barbecue inclusief bediening, tenten, drank, servies, enzovoort. Kortom, BBQ catering van Witteveen biedt een unieke en gezellige eetervaring die geschikt is voor een breed scala aan evenementen. Of je nu een kleine bijeenkomst organiseert of een groot feest plant, De BBQ catering kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en zorgt ervoor dat je gasten genieten van heerlijk eten in een ontspannen en feestelijke sfeer.

Referenties

Beste Jeroen of andere medewerkers van Catering Witteveen.

Graag wil ik jullie hartelijk danken voor de keurige verzorging van onderstaande bestelling.

Het was dan wel geen “wereld order” maar het was weer keurig verzorgd en heel smakelijk. De soep was ook heel lekker (wat was het) geheim familierecept? Fantastisch dank jullie wel!

Hartelijke groet, Monique

UMC Utrecht

Referenties

De catering en aankleding van ons magazijn is afgelopen vrijdag goed in de smaak gevallen.
Wij hebben geen negatieve terugkoppelingen ontvangen.
De opmerkingen waren zelfs dat dit vaker mocht worden georganiseerd.
Bedankt voor de goede samenwerking.
Onno van Dijk
Pally Biscuits B.V

Referenties

Wij zijn zeer tevreden over zaterdag.
Jongens hebben goed gewerkt, hoop dat ze weer opgewarmd zijn.
Iedereen heeft het naar de zin gehad.
Dank voor jullie inzet.
Hanneke
Kuehne en Nagel
Utrecht

Referenties

Hartelijk dank voor de email en de recepten.
De kooksessie was geslaagd.
We vonden je locatie leuk en de kok ook, een grappig en bevlogen mens.
Het eten was uiteraard heerlijk (bereid J)!
Dank en wellicht tot een volgende keer!
Amasja
Brocacef

Referenties

Ik was er afgelopen donderdag niet bij maar ik heb van mijn collega’s begrepen dat het eten heerlijk was en alles goed verzorgd was door jullie.
Dit wilde ik je niet onthouden. Nogmaals dank voor jullie hulp.
Mieke Verdouw-Bos

Holland Van Gijzen Advocaten en Notarissen LLP

Referenties

Namens ons hele team ZoefZoefZeist ontzettend bedankt voor de overheerlijke lunch die jullie voor ons hebben verzorgd!! Zonder al dat lekkers hadden we de Homeride van Groningen naar Maastricht nooit gered. Wellicht tot volgend jaar…
Vrolijke groet,

Namens ZZZ, Timo Vd Wösten

Referenties

Graag wil ik jullie nog even bedanken voor de uitstekende catering vorige week tijdens onze excursie. Het zag er heel gezellig uit en de high-tea en borrel was zeer geslaagd. Ook de nabezorging van het overgebleven gebak was zeer fijn.
Bedankt daarvoor!
Groetjes,
Sabine v.d. Burg
Woningbouwvereniging de Kombinatie

Referenties

Namens Hans en alle studenten uit de BMC klas wil ik jullie nogmaals bedanken voor een onvergetelijke avond.
Wat een inspanning hebben jullie geleverd om ons de schoonheid van het koken te laten inzien !
Ver boven verwachting hebben wij genoten van het eten, de ambiance en de gastvrijheid.
Heren, chapeau !

Federico

Catering

Catering aan huis of catering op uw bedrijf. Precies op maat, zodat het past bij het feest of het event dat u organiseert. Is dat wat u zoekt? Vertrouw dan op de ruim 25 jaar ervaring van Catering Witteveen te Zeist – Utrecht.

Over Witteveen

Wij ondersteunen de consument in zijn behoefte om een bewuste voedingskeuze te kunnen maken. Wij zetten ons in voor optimale voedselveiligheid, transparantie in het gebruik van voedingsmiddelen en goede producten

Contact

Kwikstaartlaan 48
3704 GS Zeist
T: 030-6915631
E: info@cateringwitteveen.nl

Algemene voorwaarden

Contact