De lekkerste verse broodje van Zeist en omstreken

Fijn om te zien dat onze klanten ons niet zijn vergeten. Wij snappen dat bij heel veel bedrijven momenteel het personeel vanuit huis werkt. Hopelijk mogen we binnenkort weer naar kantoor   en kunnen wij weer lunches komen brengen.  Dank u daarvoor!

Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM om de hoogste veiligheid en hygiëne te garanderen. Ons personeel is zeer bewust van de hygiëne- en schoonmaakprotocollen en wij hebben deze nog eens extra aangescherpt door extra vaak de handen te wassen en het gebruik van desinfecterende gel te verplichten. Daarnaast gebruiken wij uiteraard handschoenen tijdens het samenstellen en verpakken van de lunches. Wij verpakken onze broodjes per stuk in  folie welke volledig biologisch afbreekbaar is.

Heeft u vragen over onze procedures? Neem gerust contact met ons op.

De specialist in de regio Zeist en Utrecht voor broodjes en lunch bestellen. Onze zachte broodjes komen van de warme bakker en de harde broodjes worden vers afgebakken! Of het nu gaat om een bolletje oude kaas of een ciabatta met parmaham, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes en kappertjes, alles is mogelijk!

Welk broodje u ook kiest ze zijn allemaal rijkelijk belegd met de beste grondstoffen, dat proeft u!

Alle broodjes worden met roomboter besmeerd, op tijd geleverd  in Zeist, Driebergen, Doorn, De Bilt, Bilthoven en Bunnik bezorgd. Wij ontvangen uw bestelling graag  1 dag van te voren. Bent u een keer vergeten te bestellen is dit voor ons geen probleem.

Wij leveren ook speciale dieetbroodjes: Glutenvrij, lactose vrij, halal, veganistisch, enz. Heeft u specifieke wensen neem dan even contact op.

d-10860129

Biologische of reguliere broodjes en lunches

Zo’n 50% van onze klanten bestelt nu al onze Biologische broodjes, gevarieerd, vers en smakelijk. Kijk in de webshop en maak zelf een keuze. Tevens hebben wij Biologische zuivel!

Lopen uw kantine kosten ook zo uit de hand? Wellicht kunt u er eens aan denken om dagelijks vers belegde broodjes te laten bezorgen. Graag maken wij met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Honeyview_wraps (2)

Bestel hier>>

BBQ op locatie : Bekijk onze heerlijke BBQ menu's
Lees meer
Catering Witteveen © 2020 - Laan van Cattenbroeck 17 - 3703BH ZEIST - Tel: 030-6915631 - Fax: 030-6933937 - info@cateringwitteveen.nl