De lekkerste verse broodje van Zeist en omstreken

De specialist in de regio Zeist en Utrecht voor broodjes en lunch bestellen. Onze zachte broodjes komen van de warme bakker en de harde broodjes worden vers afgebakken! Of het nu gaat om een bolletje oude kaas of een ciabatta met parmaham, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes en kappertjes, alles is mogelijk!

Welk broodje u ook kiest ze zijn allemaal rijkelijk belegd met de beste grondstoffen, dat proeft u!

Alle broodjes worden met roomboter besmeerd, op tijd geleverd en bij bestellingen boven de €25,= zonder afleverkosten in Zeist, Driebergen, Doorn, De Bilt, Bilthoven en Bunnik bezorgd. Wij ontvangen uw bestelling graag  1 dag van te voren,  bent u het een keer vergeten of heeft u  plotselinge trek dan rekenen €10,-  voor spoed bestellingen.

Wij leveren ook speciale dieetbroodjes: Glutenvrij, lactose vrij, halal, veganistisch, enz. Heeft u specifieke wensen neem dan even contact op.

d-10860129

Biologische of reguliere broodjes en lunches

Zo’n 50% van onze klanten bestelt nu al onze Biologische broodjes, gevarieerd, vers en smakelijk. Kijk in de webshop en maak zelf een keuze. Tevens hebben wij Biologische zuivel!

Lopen uw kantine kosten ook zo uit de hand? Wellicht kunt u er eens aan denken om dagelijks vers belegde broodjes te laten bezorgen. Graag maken wij met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Honeyview_wraps (2)

Onze populaire broodjes:

Bekijk onze heerlijke menu's
Lees meer
Catering Witteveen © 2020 - Laan van Cattenbroeck 17 - 3703BH ZEIST - Tel: 030-6915631 - Fax: 030-6933937 - info@cateringwitteveen.nl