Catering op locatie en catering bij u thuis 

 

Catering Witteveen is een echt familiebedrijf. Opa Jelle Witteveen heeft in 1939 de ambachtelijke slagerij van Friesland naar Zeist verplaatst en daar zitten we tot de dag van vandaag. Na Gabe & Petra Witteveen hebben Jeroen & Ellen Witteveen het bedrijf in 2001 overgenomen. In de afgelopen 30 jaar is het bedrijf van een traditionele slagerij uitgegroeid naar een volwaardig cateringbedrijf. Partycatering, bedrijfscatering en BBQ-catering zijn de pilaren onder dit veelzijdige bedrijf.

Onze klantenkring is heel divers, wij leveren aan grote & kleine bedrijven, scholen, universiteiten, gemeenten maar zeker ook aan de particuliere klant. U bent bij ons aan het goede adres voor een jubileum, verjaardag of bruiloft.

Naast partycatering verzorgen wij ook de catering voor uw bedrijfsrestaurant. Een ideale combinatie om al uw catering wensen centraal te organiseren.

 

 

Duurzaamheid:

Lokaal denken is bij ons altijd een vanzelfsprekendheid geweest. Wij betrekken een groot deel van onze grondstoffen van lokalen partners en relaties. Onze collega’s komen voornamelijk uit Zeist en omstreken. Onze lijnen zijn kort. Wij werken vaak al decennia lang met dezelfde partners, lokaal & natuurlijk. Wij streven er naar lekkere, gezonde producten te verkopen. Catering Witteveen goed voor mens en dier.

Afval:

Ons afval wordt zo veel mogelijk gesplitst. Papier en karton, glas, dierlijke resten en overig afval.

Koeling:

Onze koelingen en koelmotoren worden met regelmaat nagekeken en schoongemaakt, Wat een lager energie gebruik als gevolg heeft. S ’nachts wordt alles afgedekt wat een besparing van 30% oplevert. Alle condensors en verdampers worden maandelijks schoongemaakt en schoon geblazen.

Bedrijfsauto’s:

Voor onze bedrijfswagens wordt er een rittenplanning gemaakt om zo efficiënt mogelijk te kunnen bezorgen. Ze worden gereinigd met schoonmaakmiddelen gebaseerd op enzymen. Bij vervanging wordt er gezocht naar zo schoon mogelijk vervoer.

Reinigingsmiddelen:

Wij gebruiken reinigingsmiddelen op basis van enzymen. Wij gebruiken reinigings- en desinfecteermiddelen die niet milieugevaarlijk zijn. Er is een werkplekinstructiekaart om veilig te werken. Reinigings- en desinfecteermiddelen worden apart opgeruimd.

Verpakkingsmateriaal:

Wij gebruiken voor dagelijkse klanten kratten en schalen met statiegeld. Voor onze communicatie gebruiken wij papier met het FSC logo.

Telefoonnummer
030-6915631