Bruiloft catering

Niets is er mooier dan het verzorgen en organiseren van de perfecte bruiloft.

Wilt u de aandacht die uw mooiste dag verdient neem dan contact met ons op.

Bruiloft catering door Catering Witteveen

Op zoek naar de beste bruiloft catering? Trouwen doe je niet iedere dag en moet tot in perfectie georganiseerd worden. Jullie mooiste dag is er eentje om nooit te vergeten. Natuurlijk zijn wij jullie partner om deze dag soepel te laten verlopen.

Voor die tijd gaan wij er samen rustig voor zitten om al jullie wensen in kaart te brengen. Na afloop van het gesprek ontvangen jullie een gepersonaliseerde offerte. Jullie bruiloft is een bijzondere gelegenheid. Wij hebben alles in huis om dit vlekkeloos te laten verlopen. Lekkere hapjes, gekoelde drankjes, schone glazen, alles van de opbouw tot het uitserveren nemen wij voor jullie uit handen.

Festival Style / BOHO Bruiloft

Niets gezelliger dan een relaxte bruiloft. Steeds vaker kiezen onze bruidsparen ervoor om thuis in de tuin hun bruiloft te vieren. En wat is er dan leuker dan een bonte verzameling van foodtrucks. In overleg maken we samen de perfecte combinatie van verschillende eet- en drinkpunten. Hotdogs, burgers, waffles, poffertjes, cocktails ga zo maar door.

Tuin bruiloft

Gaan jullie de bruiloft in de achtertuin vieren? Neem contact met ons op en in een persoonlijk gesprek op een door jullie gekozen tijdstip nemen wij alle wensen voor jullie tuinbruiloft catering stap voor stap door. Wij werken aan de hand van een uitgebreide checklist zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten. Kiezen jullie voor een lekkere BBQ of voor mooie lang gedekte tafels met uitstekende bediening en heerlijke gerechten.

Boerenbruiloft!

Zie je jullie al zitten aan lange gedekte tafels? Niets mooier dan een bruiloft in de openlucht. Lange tafels met rijen vrienden en familie. Wij zorgen voor een continue stroom aan lekkere gerechtjes. Neem contact met ons op en we maken een lekker voorstel.

 

Jullie gasten trakteren op een heerlijke catering op je bruiloft

Misschien willen jullie wel gewoon een super feest? De hele avond verwend worden met lekkere hapjes en drankjes? Bij binnenkomst een heerlijk glas Prosecco met taart? Na afloop aan zak friet met mayonaise? Wij nemen graag de tijd om samen met jullie alle wensen in kaart te brengen. Neem nu contact met ons op en we gaan voor jullie aan de gang.

 

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor een barbecue catering op jullie bruiloft of feest. Laat ons weten wat jullie wensen zijn en laat je verrassen door de mogelijkheden. Van bruiloftstaart tot prosecco, hapjes of feesttent, wij kunnen het verzorgen! Kom langs bij onze showroom in Zeist voor een persoonlijke kennismaking. De aankleding wordt verzorgd door Sharona. Meer informatie bel met 06 42896229

Ook jullie bruiloft catering uitstekend geregeld

Stel je eens voor, lange gezellig gedekte tafels op de door jullie gekozen trouwlocatie waar continu de heerlijkste gerechten aan je gasten worden gepresenteerd. Voorgerechten, hoofdgerechten en desserts, het kan allemaal! Willen jullie dat iedereen het naar zijn zin heeft op jullie bruiloft? Kies dan voor onze bruiloft catering!
Wij maken het waar. Stiptheid, nauwkeurigheid en zorgvuldigheid zijn daarbij de steekwoorden. Geen verrassingen en een duidelijke vrijblijvende offerte.

Heerlijke Bruiloft catering met Witteveen

 

  • duidelijk draaiboek
  • duidelijke afspraken
  • vele opties: buffetten, hapjes, BBQ-Style, Foodtruck-Style
  • gezellige en bekwame bediening
  • maar bovenal een onvergetelijke dag

Referenties

Beste Jeroen of andere medewerkers van Catering Witteveen.

Graag wil ik jullie hartelijk danken voor de keurige verzorging van onderstaande bestelling.

Het was dan wel geen “wereld order” maar het was weer keurig verzorgd en heel smakelijk. De soep was ook heel lekker (wat was het) geheim familierecept? Fantastisch dank jullie wel!

Hartelijke groet, Monique

UMC Utrecht

Referenties

De catering en aankleding van ons magazijn is afgelopen vrijdag goed in de smaak gevallen.
Wij hebben geen negatieve terugkoppelingen ontvangen.
De opmerkingen waren zelfs dat dit vaker mocht worden georganiseerd.
Bedankt voor de goede samenwerking.
Onno van Dijk
Pally Biscuits B.V

Referenties

Wij zijn zeer tevreden over zaterdag.
Jongens hebben goed gewerkt, hoop dat ze weer opgewarmd zijn.
Iedereen heeft het naar de zin gehad.
Dank voor jullie inzet.
Hanneke
Kuehne en Nagel
Utrecht

Referenties

Hartelijk dank voor de email en de recepten.
De kooksessie was geslaagd.
We vonden je locatie leuk en de kok ook, een grappig en bevlogen mens.
Het eten was uiteraard heerlijk (bereid J)!
Dank en wellicht tot een volgende keer!
Amasja
Brocacef

Referenties

Ik was er afgelopen donderdag niet bij maar ik heb van mijn collega’s begrepen dat het eten heerlijk was en alles goed verzorgd was door jullie.
Dit wilde ik je niet onthouden. Nogmaals dank voor jullie hulp.
Mieke Verdouw-Bos

Holland Van Gijzen Advocaten en Notarissen LLP

Referenties

Namens ons hele team ZoefZoefZeist ontzettend bedankt voor de overheerlijke lunch die jullie voor ons hebben verzorgd!! Zonder al dat lekkers hadden we de Homeride van Groningen naar Maastricht nooit gered. Wellicht tot volgend jaar…
Vrolijke groet,

Namens ZZZ, Timo Vd Wösten

Referenties

Graag wil ik jullie nog even bedanken voor de uitstekende catering vorige week tijdens onze excursie. Het zag er heel gezellig uit en de high-tea en borrel was zeer geslaagd. Ook de nabezorging van het overgebleven gebak was zeer fijn.
Bedankt daarvoor!
Groetjes,
Sabine v.d. Burg
Woningbouwvereniging de Kombinatie

Referenties

Namens Hans en alle studenten uit de BMC klas wil ik jullie nogmaals bedanken voor een onvergetelijke avond.
Wat een inspanning hebben jullie geleverd om ons de schoonheid van het koken te laten inzien !
Ver boven verwachting hebben wij genoten van het eten, de ambiance en de gastvrijheid.
Heren, chapeau !

Federico

Catering

Catering aan huis of catering op uw bedrijf. Precies op maat, zodat het past bij het feest of het event dat u organiseert. Is dat wat u zoekt? Vertrouw dan op de ruim 25 jaar ervaring van Catering Witteveen te Zeist – Utrecht.

Over Witteveen

Wij ondersteunen de consument in zijn behoefte om een bewuste voedingskeuze te kunnen maken. Wij zetten ons in voor optimale voedselveiligheid, transparantie in het gebruik van voedingsmiddelen en goede producten

Contact

Kwikstaartlaan 48
3704 GS Zeist
T: 030-6915631
E: info@cateringwitteveen.nl

Algemene voorwaarden

Contact