Catering voor bedrijven en particulieren

Catering aan huis of catering op uw bedrijf. Precies op maat, zodat het past bij het feest of het event dat u organiseert. Is dat wat u zoekt? Vertrouw dan op de ruim 15 jaar ervaring van Catering Witteveen te Zeist – Utrecht. Wij helpen u graag om uw feest of event onvergetelijk te maken. Met de juiste hapjes, drankjes en aankleding.

Honeyview_d-10850175

Catering op uw bedrijf

Bedrijfscatering van dé cateraar van Utrecht en omgeving: hoe ziet die eruit? Enkele voorbeelden van onze bedrijfscatering:
•    dagelijkse lunchvoorziening voor bedrijven
•    vergaderlunches
•    dagelijkse warme maaltijden
•    hapjes of andersoortige catering voor zakelijke evenementen
•    BBQ
•    alle andere bedrijfscatering op maat

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van bedrijfscatering binnen uw organisatie? Voor een eenmalige gelegenheid of op regelmatige basis? Catering Witteveen adviseert u graag.

Catering witteveen (10)

Catering voor particulieren

Thuis de perfecte catering? Of een geweldig buffet tijdens uw bruiloft? Onze cateraars helpen u graag om uw feest of partij aan te kleden. En op een hoger niveau te brengen met heerlijke hapjes en drankjes. Kies bijvoorbeeld voor een barbecue aan huis, een varken aan ’t spit, een high tea of luxe hapjes. Al dan niet in combinatie drankjes en aankleding. En wilt u een kok die alles ter plekke bereidt? Het is allemaal mogelijk. Met de hulp van onze ervaren medewerkers organiseert een geslaagd feest. En omdat wij de (volledige) catering regelen, kunt u zich op uw gasten richten. Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden met één van onze medewerkers.

Honeyview_1

Evenement catering

Organiseert u een evenement? Of het nu groot of klein is: élk evenement verdient een goede catering. Onze medewerkers helpen u graag om uw evenement te laten slagen. Met verrassende hapjes, een informele barbecue of een exclusieve wijnbar, bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bespreek ze snel!

Waarom Catering Witteveen?

•    Ons catering-bedrijf bestaat al ruim 15 jaar
•    Onze cateraars zijn ervaren, enthousiast en flexibel
•    U vindt bij ons enkel catering met hoogwaardige producten, zoals vers vlees en vis; prachtige wijnen; en zelfgemaakte, verrassende salades.
•    Wij denken graag met u mee. Niets is te gek: het is úw feest of event.
•    U betaalt bij ons altijd een scherpe prijs voor onze cateringservice.

Direct bedrijfscatering of catering voor particulieren bestellen?

Bij ons catering-bedrijf kunt u terecht voor een basic barbecue aan huis of een compleet aangekleed buffet met tafels, stoelen, servies, bloemen en meer. Het is uw feest. De catering is dus altijd op maat. Onze cateraars denken graag met u mee: bel of mail ons voor een vrijblijvend advies op maat. Of bestel de cateringservice direct online.

Catering witteveen (5)


Vraag offerte aan

BBQ op locatie : Bekijk onze heerlijke BBQ menu's
Lees meer
Catering Witteveen © 2020 - Laan van Cattenbroeck 17 - 3703BH ZEIST - Tel: 030-6915631 - Fax: 030-6933937 - info@cateringwitteveen.nl